Ο Μποκέας για την εκλογή του ως Αντιπρόεδρος ΠΕΔ Κρήτης: «Η Κρήτη μας χρειάζεται όλους»
αγαπημένα σου στη Google
Το ευχαριστώ του Μενέλαου Μποκέα.
Με αφορμή την ομόφωνη εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κρήτη μας χρειάζεται όλους. Και σήμερα, στις εκλογές για την εκτελεστική επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης, με ομοφωνία και ομοψυχία, αποδείξαμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση του νησιού προχωράει ενωμένη μπροστά. Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου στην αυτοδιοίκηση για την τιμητική εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου της ΠΕΔ Κρήτης. Δεσμεύομαι να είμαι δυναμικά παρών, στην πρώτη γραμμή κάθε μάχης. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχουμε αποδείξει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να υπερβαίνει τις αρμοδιότητές της και να παρεμβαίνει ως καταλύτης. Αυτό κάναμε και στο Μαλεβίζι μέσα από εμβληματικές διεκδικήσεις. Στρατηγική που θα ακολουθήσουμε με ενότητα και συνέπεια και στην ΠΕΔ, με τον Πρόεδρο Γιώργο Μαρινάκη και το Γραμματέα Παναγιώτη Σημανδηράκη, συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία της απερχόμενης διοίκησης και του Προέδρου Γιάννη Κουράκη.»
Οπως είχε ανακοινωθεί από την Δευτέρα, το νέο Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το πρωί.
Την πρώτη του συνεδρίαση, υπό τη νέα μορφή του πραγματοποίησε σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Κρήτης. Όπως αναμενόταν, νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης ενώ αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.
Γενικός Γραμματέας του νέου Δ.Σ. αναδείχθηκε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΔ Κρήτης είναι ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Μανώλης Φραγκούλης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης.

-
05 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Ηράκλειο: Οι τουρκικές σημαίες αναστάτωσαν την 25ης Αυγούστου -
05 Σεπτεμβριου 2026, 16:30Αποκόρωνας: Εκπαιδευτικός μένει με την 4χρονη κόρη της σε αντίσκηνο γιατί δεν βρίσκει σπίτι -
04 Σεπτεμβριου 2026, 23:59Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πέφτει, πώς ονομάζεται -
05 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Μίλτος Τεντόγλου: Το ποσό που πήρε για τη δεύτερη θέση στο Diamond League -
06 Σεπτεμβριου 2026, 09:44Τουρκία: Ιδιωτικοποιούνται για 30 χρόνια δύο γέφυρες του Βοσπόρου και σημαντικοί αυτοκινητόδρομοι -
05 Σεπτεμβριου 2026, 20:49ΔΕΘ:Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα 2,2 δισ. ευρώ-Όλες οι παρεμβάσεις για επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, οικογένειες, ενοικιαστές
