"Πράσινο φως" για αλλαγή χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου
αγαπημένα σου στη Google
Το «πράσινο φως» για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου δόθηκε χθες στη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει τη σχετική χρηματοδότηση.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κκ Νίκος Συριγωνάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας Χερσονήσου και οι πρόεδροι των ομάδων ποδοσφαίρου Μοχού, Στυλιανός Λαδουκάκης και Ολυμπιακού Χερσονήσου, Γεώργιος Φασουλάς.
«Η δημοτική αρχή προσπαθεί με συντονισμένες ενέργειες να καλύψει διαχρονικά ζητήματα επάρκειας και ορθής λειτουργίας αθλητικών χώρων. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή του και στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών. Οι ανάγκες των αθλούμενων και των αθλητικών συλλόγων μας ενδιαφέρουν και παραμένουν στις προτεραιότητές μας, γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε εικόνα και σε αυτόν τον τομέα. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.
-
06 Οκτωβριου 2026, 07:00Σφοδρές αντιδράσεις και… προσφυγή στη Δικαιοσύνη, προκαλεί η δημιουργία Μονάδας εξαρτημένων ατόμων στην «καρδιά» του Ηρακλείου! -
06 Οκτωβριου 2026, 07:43UBS: Βλέπει ακόμα υψηλότερα τις ελληνικές τράπεζες – Μπορούν να φτάσουν και σε premium -
05 Οκτωβριου 2026, 23:32Υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη έκανε πλασμαφαίρεση στον εαυτό της και στην κόρη της -
06 Οκτωβριου 2026, 10:45Γαβριήλ Χαρίτος: Η 7η Οκτωβρίου όπως την έζησα και όσα άλλαξαν στο Ισραήλ μετά από 3 χρόνια! (podcast) -
06 Οκτωβριου 2026, 17:34Δημητρακόπουλος για τις 300.000 που ζητά ο Καρβέλας από τη Βίσση: «Ο Νίκος Καρβέλας πληρώθηκε πριν από τη συναυλία, δεν θα πάνε στα δικαστήρια» -
06 Οκτωβριου 2026, 18:59ΕΟΠΥΥ: Εκδίκαση 228.630.000 ευρώ κατά της Novartis
