Κρήτη
Ρέθυμνο: Νέα επιχείρηση διάσωσης για 37 μετανάστες

Νέα διάσωση μεταναστών σημειώθηκε σήμερα νότια της Κρήτης, η πέμπτη την τελευταία εβδομάδα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από δεξαμενόπλοιο 37 άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος 83,5 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης.
Την επιχείρηση συντόνισε το ενιαίο κέντρο συντονισμού έρευνας και διάσωσης του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ και αυτήν την ώρα οι μετανάστες μεταφέρονται στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, στα νότια του νομού Ρεθύμνου.
Συνολικά, από την προηγούμενη Πέμπτη έχουν εντοπιστεί σε σκάφη και διασωθεί νότια της Κρήτης 202 άτομα.
Κάντε μας follow:
-
14 Φεβρουαριου 2025, 10:12Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
-
14 Φεβρουαριου 2025, 11:20Σύντομα η έκδοση η ΚΥΑ για τα υπεράκτια αιολικά πάρκα-Το πρώτο θα στηθεί στη θάλασσα της Σητείας
-
15 Φεβρουαριου 2025, 13:50ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: Αλλαγή σελίδας με σημαντικές επενδύσεις-Και η Κρήτη στο πλάνο
-
14 Φεβρουαριου 2025, 15:45Άρης Παπαδογιάννης στο newshub.gr: "Χαραμάδα αισιοδοξίας" για το φράγμα Αποσελέμη - «Η γη έχει ποτιστεί, πλέον όλο το νερό μπαίνει στον ταμιευτήρα»
-
15 Φεβρουαριου 2025, 20:02Τέμπη: Νέα αποκάλυψη – Σε κάδο σκουπιδιών βρέθηκε το στικάκι με τα βίντεο
-
15 Φεβρουαριου 2025, 14:00Ελαιόλαδο: Ζήτηση αλλά με χαμηλές τιμές-Προοπτικές ανόδου το επόμενο διάστημα