Στέλλα Αρχοντάκη στο newshub.gr: «Δυστυχώς στο Ηράκλειο έχουμε πολλά ετοιμόρροπα κτίρια» (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Μια μέρα μετά από την πτώση του μπαλκονιού πολυκατοικίας στην περιοχή Τρία Πεύκα στο Ηράκλειο και ακόμη κανεις δεν μπορεί να πιστέψει ότι από το συμβάν δεν είχαμε θύματα.
Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλησε στο newshub.gr η Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, κ. Στελλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη.
Η ίδια στη διάρκεια των δηλώσεων της επισημαίνει μεταξύ άλλων πως δυστυχώς στο Ηράκλειο έχουμε πολλά ετοιμόρροπα κτίρια.
«Υπαρχουν πολλές οικοδομές, παλιές, γερασμένες και μια κακή συνήθεια να μην συντηρούνται», σημειώνει η ίδια.
Σε σχέση με την συγκεκριμένη οικοδομή, η κ.Αρχοντάκη αναφέρει ότι το περίεργο είναι πως είχε συντηρηθεί το 2016, ενώ οι ιδιοκτήτες της αμέσως μετά το περιστατικό, έχουν κινητοποιηθεί και ήδη υπαρχει συνεργείο για την αποκατάσταση της ζημιάς.
Διαβάστε επισης:
-
28 Ιουλιου 2026, 17:04"Καμίνι" σήμερα η Κρήτη - Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε 40,3°C -
27 Ιουλιου 2026, 21:47Κύκλωμα στο Ηράκλειο: Ζωοκλοπές, εκβιασμοί και παράνομες επιδοτήσεις – 8 συλλήψεις και δύο ακόμα κατηγορούμενοι -
28 Ιουλιου 2026, 14:00Πένθος και θλίψη για τον Δημήτρη που έσβησε στην άσφαλτο : Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο, γιο του οπερατέρ Νίκου Εργαζάκη -
27 Ιουλιου 2026, 19:30Μάστιγα για όλα τα χωριά της περιοχής είχαν γίνει οι συλληφθέντες στη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αλάγνι και Χαράκι -
28 Ιουλιου 2026, 12:46Ηράκλειο: Ενώπιον του Εισαγγελέα οι συλληφθέντες στη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ σε Χαράκι και Αλάγνι -
29 Ιουλιου 2026, 07:06Τελευταίο αντίο στο Δημήτρη που "έσβησε" στην άσφαλτο: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου
