"Ξυπνούν" μνήμες από τη γυναικοκτονία στα Καμίνια με θύμα την 29χρονη Νίνα
Για σήμερα Παρασκευή 31/1 έχει προσδιοριστεί να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου της 29χρονης Νίνας, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στα Καμίνια Ηρακλείου.
Η αδικοχαμένη κοπέλα από τη Ρουμανία είχε πέσει νεκρή στα μέσα του περασμένου Φλεβάρη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από το όπλο που κρατούσε ο σύντροφός της.
Ο 39χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής που παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον Φεβρουάριο του 2024, αναμένεται να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, στη Νεάπολη, όπως είχε αποκαλύψει πριν από περίπου δύο μήνες το newshub.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ο 39χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί πρωινές ώρες της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου 2024.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε ενημερώσει ο ίδιος ΕΚΑΒ και Αστυνομία, ενώ εξαρχής φέρεται να είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για δυστύχημα κι ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την άτυχη Νίνα.
Η εκλιπούσα ζούσε μόνιμα στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκείνο το πρωινό στο διαμέρισμα της οδού Πατρόκλου, είδαν την κοπέλα να κείτεται νεκρή στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση
