Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων
αγαπημένα σου στη Google
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις πόθεν έσχες, που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.
Οι εν λόγω δηλώσεις αφορούν σε στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση κατά την οικονομική χρήση του 2019 και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βουλής.
Μια μέρα, πάντως, πριν από τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δια του Παύλου Πολάκη, ο οποίος είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Ελέγχου, ήγειρε ζήτημα επανελέγχου της δήλωσης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη επικαλούμενος δημοσιεύματα του τελευταίου διαστήματος που κάνουν λόγο για καθυστερημένη μεταβίβαση μετοχών που διέθετε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε γαλλική εταιρία.
-
05 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Ηράκλειο: Οι τουρκικές σημαίες αναστάτωσαν την 25ης Αυγούστου -
05 Σεπτεμβριου 2026, 16:30Αποκόρωνας: Εκπαιδευτικός μένει με την 4χρονη κόρη της σε αντίσκηνο γιατί δεν βρίσκει σπίτι -
04 Σεπτεμβριου 2026, 23:59Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πέφτει, πώς ονομάζεται -
05 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Μίλτος Τεντόγλου: Το ποσό που πήρε για τη δεύτερη θέση στο Diamond League -
04 Σεπτεμβριου 2026, 13:07Ηράκλειο: Οι βουλευτές που χόρεψαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ - Λύρες, σόου με drones και μια... τούρτα (Φωτο) -
05 Σεπτεμβριου 2026, 20:49ΔΕΘ:Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα 2,2 δισ. ευρώ-Όλες οι παρεμβάσεις για επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, οικογένειες, ενοικιαστές
