Συντάξεις: Ξεκίνησε η καταβολή του Μαρτίου – Πότε ολοκληρώνεται
Ξεκίνησε χθες Παρασκευή η καταβολή των συντάξεων του Μαρτίου στους λογαριασμούς των συνταξιούχων που πληρώνονται κανονικά τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ενώ θα ακολουθήσει δεύτερη πληρωμή την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου για τους υπόλοιπους.
Η πρώτη πληρωμή αφορά τους συνταξιούχους ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και από ΕΦΚΑ μετά την 1η/1/2017, καθώς και όλες τις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα. Οι συνταξιούχοι από τα παραπάνω Ταμεία μπορούν να λάβουν τα ποσά τους μέσω ΑΤΜ μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα θα πληρωθούν μέσω τραπεζών.
Η δεύτερη πληρωμή που θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου αφορά τους συνταξιούχους του Δημοσίου με κύρια και επικουρική και τους συνταξιούχους κύριας σύνταξης από ΙΚΑ, τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΗΣΑΠ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης
