Τρεις νέες παροχές στην υπηρεσία των πολιτών από τη ΔΕΗ
αγαπημένα σου στη Google
Την ολοήμερη λειτουργία (7:30π.μ. έως τις 20:00μ.μ.) τριών κεντρικών καταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε και επίσημα η ΔΕΗ.
Το διευρυμένο ωράριο εφαρμόζεται πιλοτικά από προχθές Δευτέρα στα καταστήματα Αθήνας (Αριστείδου 5-7), Ομόνοιας (Αγίου Κωνσταντίνου 11) και Κεντρικής Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 136) όπου ήδη, από τις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας τους συγκέντρωσαν σημαντικό αριθμό πελατών στο απογευματινό ωράριο.
Παράλληλα, η ΔΕΗ εγκαινίασε από τη Δευτέρα την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα παραπάνω καταστήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξυπηρετηθούν στον χρόνο και τον χώρο που επιθυμούν, χωρίς αναμονή.
Οι πελάτες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ ( www.dei.gr )ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 11770.
Και αυτή η υπηρεσία παρέχεται πιλοτικά στα τρία κεντρικά καταστήματα Αθήνας, Ομόνοιας και Κεντρικής Θεσσαλονίκης και ήδη στις πρώτες δύο ημέρες λειτουργίας της υπάρχει αυξημένη ζήτηση από τους πελάτες.
Τέλος, στις υπηρεσίες προς τους καταναλωτές περιλαμβάνεται και η εφαρμογή της νέας «Αυτόματης Ψηφιακής Βοηθού της ΔΕΗ», η οποία παρέχεται:
- μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr,
- μέσω της σελίδας της ΔΕΗ στο Facebook, @DEHGreece
- μέσω της εφαρμογής messenger στο ΔΕΗ Chatbot
Η Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕΗ απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΔΕΗ όλο το 24ωρο.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ αρμόδιος για θέματα Εμπορίας, Γιώργος Καρακούσης, δήλωσε – σύμφωνα με το ΑΠΕ: «Η ΔΕΗ συνεχίζει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού της Εμπορίας της εγκαινιάζοντας τρεις νέες υπηρεσίες, που στόχο έχουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη. Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο ενισχύσαμε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και εντάξαμε σε αυτά σύγχρονες υπηρεσίες όπως οι τηλεφωνικές πληρωμές, το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, η εξυπηρέτηση μέσω Facebook. Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες που θα μειώσουν το χρόνο αναμονής των πελατών στα καταστήματα, θα διευκολύνουν την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και θα βελτιώσουν την εμπειρία τους, ενώ θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στο πρότυπο των αντίστοιχων μεγάλων διεθνών παρόχων ενέργειας».
Πηγή: skai.gr
-
12 Ιουλιου 2026, 17:58Κλειστός ο ΒΟΑΚ στο τμήμα Άγιος Νικόλαος – Νεάπολη στις 13 και 15 Ιουλίου -
12 Ιουλιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Πένθος για την Στέλλα Κουκλάκη που έφυγε σε ηλικία 55 ετών-Τη Δευτέρα στο Θραψανό τη κηδεία της -
12 Ιουλιου 2026, 14:00Πλημμύρισε από πιστούς ο ναός του εορτάζοντα Αγίου Παϊσίου στο Δαμνόνι Ρεθύμνου (Φωτο και Βίντεο) -
13 Ιουλιου 2026, 09:00Τα 400+1 μέλη στο Εθνικό Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ: Επαγγελματίες, νέοι και καλλιτέχνες -
12 Ιουλιου 2026, 09:03Χερσόνησος: Στιγμές πανικού όταν οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε 4 οχήματα καταστρέφοντας τα (Φωτο) -
12 Ιουλιου 2026, 15:49Συντάξεις: Πότε θα καταβληθούν για Αύγουστο και Σεπτέμβριο
