Βρετανία: Ενδιαφέρον Next για την εξαγορά τμημάτων της The Body Shop
Τους διαχειριστές της The Body Shop με στόχο μια πιθανή συμφωνία για την αγορά τμημάτων της δοκιμαζόμενης αλυσίδας καλλυντικών φαίνεται να έχει προσεγγίσει η Next.
Στελέχη του βρετανικού γίγαντα λιανικής πώλησης μόδας επικοινώνησαν με την FRP Advisory για να εκφράσουν ενδιαφέρον για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων στο πλαίσιο οποιασδήποτε διαδικασίας πώλησης αποφασίσει να ξεκινήσει αναφέρει το Reuters επικαλούμενο δημοσίευμα του .Sky News.
Η Next θεωρείται ότι παρακολουθεί την The Body Shop εδώ και αρκετό καιρό και άτομα που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία του FTSE-100 επιβεβαιώνουν ότι είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τη επίτευξη μιας συμφωνίας.
Ο λιανοπωλητής, που διοικείται από τον Λόρδο Wolfson, έχει γίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς αγοραστές προβληματικών επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια, ενώ μεταξύ των εμπορικών σημάτων που έχει αποκτήσει είναι η Fat Face, η Joules και η διαδικτυακή εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων Made.com. Έχει επίσης εξαγοράσει την Cath Kidston και την JoJo Maman Bebe, την εταιρεία λιανικής πώλησης ρούχων εγκυμοσύνης, ενώ έχει συνάψει συνεργασίες με την Victoria’s Secret και την Gap.
moneyreview.gr
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
24 Απριλιου 2026, 10:37Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
24 Απριλιου 2026, 06:19Ισχυρός σεισμός «ξύπνησε» την Κρήτη-Που εντοπίζεται το επίκεντρο-Οι πρώτες δηλώσεις Λέκκα -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
24 Απριλιου 2026, 12:20Ελένη Γερακάκη: «Κάθε γυναικοκτονία ξεκινά πολύ πριν το έγκλημα… μέσα σε σχέσεις, αντιλήψεις και σιωπές που συχνά δεν αναγνωρίζονται εγκαίρως (podcast)
