Προσυνέδριο ΝΔ: Ο Κ. Μητσοτάκης έθεσε το τα «τρίπτυχο» για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση
Το τρίπτυχο ισχυρή, δυνατή οικονομία, δυνατή Ελλάδα, δυνατή Νέα Δημοκρατία έθεσε ο πρωθυπουργός από τη Λάρισα όπου μετέχει στο τρίτο προσυνέδριο της ΝΔ, ως τους βασικούς πυλώνες με τους οποίους το κυβερνών κόμμα θα πάει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, επισήμανε ότι στις 3 πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ είναι η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα, ενώ ο ίδιος συναντήθηκε με εκπροσώπους αγροτών, όταν έφτασε στο χώρο του προσυνεδρίου. Ο πρωθυπουργός όμως, τόνισε ότι η επιχείρηση για τη μερική μεταφορά υδάτων από τον Αχελώο στη Θεσσαλία θα μπει ξανά μπροστά, ενώ προανήγγειλε ότι σύντομα για γίνουν ανακοινώσεις για τη στήριξη της ελληνικής ενεργοβόρου βιομηχανίας.
Στο πάνελ με τον πρωθυπουργό μετέχει ένας αγρότης, ένας μηχανικός συστημάτων πληροφορικής, η διευθύνουσα σύμβουλος νεοφυούς επιχείρησης και ιδιοκτήτης ελληνικής εταιρείας. Στη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε και ένα απρόοπτο, όταν μια κυρία στο ακροατήριο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Η συζήτηση (και η μετάδοση) διακόπηκαν για λίγα λεπτά ώστε να της παρασχεθεί βοήθεια.
Νωρίτερα, σε συζήτηση μετείχαν οι Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών & Πρόεδρος EUROGROUP, Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Ανάπτυξης και Κώστας Τσιάρας, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Νωρίτερα, στο κατάμεστο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας ο κ.Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής, με χειροκροτήματα και επευφημίες.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο κ. Μητσοτάκης χρειάστηκε αρκετά λεπτά μέχρι να καταφέρει να διασχίσει τον χώρο και να φτάσει στην αίθουσα της εκδήλωσης, καθώς ο κόσμος τον σταματούσε διαρκώς για μια χειραψία. Ο πρωθυπουργός, ιδιαίτερα ευδιάθετος, έβγαλε δεκάδες selfies και συνομίλησε με τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.
Οι ιαχές «καλώς ήρθες πρόεδρέ μου» και «καλώς ήρθες πρωθυπουργέ» κυριάρχησαν, ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στις επόμενες κάλπες, με πολλούς να του φωνάζουν «πάμε για το 50%».
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην είσοδο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Κώστας Σκρέκας, ενώ μόλις ο κ. Μητσοτάκης εισήλθε στον χώρο της εκδήλωσης, κάθισε δίπλα στον Θοδωρή Ρουσόπουλο, εν αναμονή της έναρξης της ομιλίας του.
φωτογραφία intime
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης -
16 Απριλιου 2026, 07:06Ανεπάρκεια και φέτος στα κονδύλια για τη δακοκτονία, διαπιστώνει ο ΣΕΔΗΚ – Μόλις 9,9 εκατομμύρια ευρώ για την Κρήτη -
16 Απριλιου 2026, 07:15Θεόδωρος Τσίκας: Απανωτά τα πλήγματα για την Κυβέρνηση! Δύσκολος πλέον ο πολιτικός της βίος… (podcast)
