Sugar
Νίκος Καρβέλας: "Βρήκα την Άννα Βίσση στην τουαλέτα και έκλαιγε"

Μία ακόμη αποκάλυψη για την Άννα Βίσση έκανε ο Νίκος Καρβέλας Όταν η Άννα Βίσση του έδωσε για λίγο το μικρόφωνο, στο Hotel Ermou, ο γνωστός συνθέτης θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την ιστορία πίσω από ένα τραγούδι τους.
Ο λόγος για το κομμάτι «Κακά Παιδιά» το οποίο είχε αρχικά στο νου να ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά όταν το άκουσε για πρώτη φορά η Άννα Βίσση ενθουσιάστηκε.
Ωστόσο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που… εξαφανίστηκε, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Νίκος Καρβέλας σε όσους έδωσαν το παρών τη νύχτα αυτή στο μουσικό μαγαζί.
φωτογραφία annavissi fanatics
Κάντε μας follow:
-
30 Απριλιου 2025, 12:50Αποκλειστικό: Δεν θα μπει χειρουργείο πριν την εκλογή νέου Μητροπολίτη στα Χανιά ο Λάμπης κ. Ειρηναίος-Τέλος στα σενάρια μεταθετού
-
29 Απριλιου 2025, 13:23Ηράκλειο: 20χρονη κατήγγειλε την ανήλικη σύντροφό της ότι επιχείρησε να την σκοτώσει- Συνελήφθη 17χρονη
-
29 Απριλιου 2025, 23:00ΟΦΗ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του τελικού - Αναλυτικά οι λεπτομέρειες
-
30 Απριλιου 2025, 10:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
-
29 Απριλιου 2025, 18:54Ηράκλειο: Μια τεράστια τρύπα στη γέφυρα της Φοινικιάς - Άλλη μια "παγίδα" για οδηγούς και πεζούς (φωτο)
-
29 Απριλιου 2025, 07:00Γιάννης Πιτσιδιανός: Μπορεί να έφυγε αλλά έγραψε μεγάλη ιστορία στον αγροτικό χώρο της Κρήτης