Πήραν… σκυτάλη αμέσως μετά την παρέλαση
αγαπημένα σου στη Google
Ανέλαβαν δράση για την αποκομιδή σκουπιδιών, παραδίδοντας την πόλη καθαρή σε δημότες απαλλαγμένη από σκουπίδια.
Στους δρόμους βγήκαν χθες λίγο μετά την λήξη διεξαγωγής της παρέλασης, τα συνεργεία καθαριότητας στην πόλη του Ηρακλείου.
Οι εργαζόμενοι με τα οχήματα της υπηρεσίας «σήκωσαν μανίκια» και έπιασαν δουλειά για να καθαρίσουν τους δρόμους του κέντρου, προκειμένου σήμερα η πόλη να είναι καθαρή, απαλλαγμένη από σκουπίδια τόσο εντός αλλά κυρίως εκτός κάδων τα οποία και βρέθηκαν πεταμένα σε δρόμους και πεζοδρόμια.
Αξίζει ένα μπράβο στους ανθρώπους αυτούς για την οργάνωση και την μεγάλη προσπάθεια, που κατέβαλλαν την ώρα που πολίτες απολάμβαναν ώρες χαλάρωσης και και διασκέδασης στα καταστήματα εστίασης, εκείνοι είχαν επικεντρωθεί στο έργο τους με απώτερο στοχο τη συγκέντρωση των μεγάλων ποσότητων απορριμμάτων από τους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τους πεζόδρομους και τις πλατείες.
-
20 Ιουνιου 2026, 12:39Αισθητός μέχρι το Ηράκλειο ο διπλός ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε ανατολικά της Γαύδου -
20 Ιουνιου 2026, 12:35Πένθος στην Ιερά Μονή Επανωσήφη για την εκδημία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Σέργιου Τσουκαλά -
20 Ιουνιου 2026, 07:00Γ. Ανδρουλάκης στο newshub.gr: «Τα λαγόψαρα μας έχουν αποτελειώσει» - 198 καταγεγραμμένα περιστατικά σε λουόμενους -
20 Ιουνιου 2026, 19:48Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον ΒΟΑΚ – Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία -
20 Ιουνιου 2026, 17:1252ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Ηράκλειο: Σήμερα κορυφώνεται η δράση με την Πολιτική ομιλία από την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ ΚΕ του ΚΚΕ -
21 Ιουνιου 2026, 09:20Θερινές εκπτώσεις 2026: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
