Ηράκλειο: Το.... σκοτεινό πάρκο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη που προκαλεί αντιδράσεις (Φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Η προσπάθεια για τη δημιουργία παιδικών χαρών και χώρων αναψυχής στο Ηράκλειο είναι το ζητούμενο για τη Δημοτική Αρχή.
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, υπαρχει μια εμφανής αναβάθμιση και μια αύξηση των χώρων και των πάρκων στο Ηράκλειο, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να έχουν σημεία, στα οποία να παίξουν και να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Φυσικά σε αυτούς του χώρους δε λείπουν και τα προβλήματα. Οπως αυτό που υπαρχει με το φωτισμό στο πάρκο, στην οδό Μυρτιάς, απέναντι από το 37ο Δημοτικό σχολείο, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.
Κάτοικος της περιοχής που επικοινώνησε με το newshub.gr χαρακτηριζει το πάρκο αυτό... ως το «σκοτεινό πάρκο», μιας και κατα την επίσκεψη του διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος χώρος πάσχει σε επίπεδο φωτισμού, καλώντας την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου να δει το ζήτημα.

Να σημειώσουμε ότι το πάρκο αυτό ήταν ο χώρος τον οποίο είχε γεμίσει με γράσα κάτοικος της περιοχής γιατί τον ενοχλούσαν τα... παιδιά.
Το περιστατικό ειχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου 2023 στην παιδική χαρά. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου ειχε ενημερωθεί τότε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.


-
10 Αυγουστου 2026, 07:06Η πτήση 411 της "Ολυμπιακής" και ο Κρητικός πιλότος που αποσόβησε μια αδιανόητη τραγωδία -
09 Αυγουστου 2026, 16:40Η Ελένη Γιαννακάκη στο newshub.gr για το «Κρητικό πιλάφι» (podcast) -
09 Αυγουστου 2026, 20:29Καθαρά κέρδη 2,5 δισ. για τις τράπεζες - Στα 15 δισ. ευρώ ο στόχος για νέα δάνεια το 2026 -
09 Αυγουστου 2026, 22:40Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -
10 Αυγουστου 2026, 07:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 2ο) - Από την Χούντα στο ΠΑΣΟΚ, από τον Αραφάτ στον Λάλα! (podcast) -
10 Αυγουστου 2026, 07:27Λασίθι: Κλειστός ο ΒΟΑΚ αύριο στο ύψος του Ξηροποτάμου - Δείτε πως θα κινηθείτε
