Ιστορική ημέρα στη μάχη κατά του Κορωνοϊού: Σε μια 90χρονη ο πρώτος εμβολιασμός
αγαπημένα σου στη Google
Μια 90χρονη γιαγιά από τη Βρετανία είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού εκτός του πλαισίου των κλινικών δοκιμών.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr , Η Μάργκαρετ Κίναν έκανε το εμβόλιο σε νοσοκομείο στο Κόβεντρι της κεντρικής Αγγλίας σήμερα το πρωί στις 08:31 (ώρα Ελλάδας).
«Είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα να ζητήσω, επειδή σημαίνει πως μπορώ επιτέλους να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου το Νέο Έτος, αφού έμεινα μόνη μου το μεγαλύτερο μέρος αυτής της χρονιάς» δηλωσε αμέσως μετα.
«Αισθάνομαι τόσο προνομιούχα να είμαι το πρώτο άτομο που εμβολιάστηκε κατά της Covid-19, είναι το καλύτερο πρόωρο δώρο για τα γενέθλια μου που θα μπορούσα να ευχηθώ γιατί σημαίνει ότι μπορώ επιτέλους να ανυπομονώ να περάσω χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου το νέο έτος καθώς είμαι μόνη μου για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου», είπε η ηλικιωμένη ενώ ευχαρίστησε το προσωπικό του NHS για την φροντίδα που της παρείχε. «Και η συμβουλή μου σε οποιονδήποτε στον οποίο προσφέρεται το εμβόλιο είναι να το κάνει, αν μπορώ εγώ στα 90 τότε μπορείτε και εσείς».
Διαβάστε επίσης:
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
