Κορωνοϊός: Πάνω από 2.000 τα θύματα στην Χιλή
αγαπημένα σου στη Google
Οι αρχές της Χιλής αναθεώρησαν προς τα πάνω τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού, προσθέτοντας σ’ αυτόν άλλους 653 θανάτους.
Οι θάνατοι αυτοί αφορούν το διάστημα Μάρτιος – Απρίλιος, με τον συνολικό απολογισμό πλέον να φτάνει τους 2.290 νεκρούς. Ταυτόχρονα, η χώρα κατέγραψε νέο θλιβερό ρεκόρ το τελευταίο 24ωρο σε θανάτους και κρούσματα, με την Λατινική Αμερική να παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας.
Ανακοινώνοντας τον ημερήσιο απολογισμό, ο υπουργός Υγείας Χάιμε Μάνιαλιτς ανέφερε ότι είναι «ανάγκη να συμπεριληφθούν, με βάση τις συστάσεις του ΠΟΫ, 653 άνθρωποι που πέθαναν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ως θάνατοι που πιθανόν οφείλονταν στην COVID-19» στον συνολικό απολογισμό ως εδώ. Οι υγειονομικές αρχές καταμετρούν έτσι θανάτους ανθρώπων με κλινική εικόνα που παρέπεμπε σε μόλυνση από τον κορωνοϊό, ακόμη κι αν δεν έγιναν μοριακές εξετάσεις.
-
28 Ιουλιου 2026, 17:04"Καμίνι" σήμερα η Κρήτη - Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο έδειξε 40,3°C -
29 Ιουλιου 2026, 22:25Φωτιά στη Σητεία: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες - Ήχησε το 112 για εκκενώσεις -
29 Ιουλιου 2026, 12:50Εξάρθρωση συμμορίας σε Αλάγνι και Χαράκι: Συνελήφθησαν τα μέλη της αλλά ο φόβος παραμένει -
28 Ιουλιου 2026, 14:00Πένθος και θλίψη για τον Δημήτρη που έσβησε στην άσφαλτο : Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο, γιο του οπερατέρ Νίκου Εργαζάκη -
29 Ιουλιου 2026, 07:06Τελευταίο αντίο στο Δημήτρη που "έσβησε" στην άσφαλτο: Σήμερα η κηδεία του 27χρονου -
28 Ιουλιου 2026, 12:46Ηράκλειο: Ενώπιον του Εισαγγελέα οι συλληφθέντες στη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ σε Χαράκι και Αλάγνι
