Πάπας Φραγκίσκος: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του - Νοσηλεύεται με πολυμικροβιακή λοίμωξη
αγαπημένα σου στη Google
Ο Πάπας Φραγκίσκος πάσχει από μια «πολυμικροβιακή λοίμωξη» της αναπνευστικής του οδού που θα απαιτήσει αλλαγή της νοσοκομειακής του θεραπείας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Βατικανό, με τις εξετάσεις να δείχνουν μια «σύνθετη κλινική εικόνα».
«Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν μια πολυμικροβιακή λοίμωξη της αναπνευστικής οδού που οδήγησε σε περαιτέρω αλλαγή της θεραπείας», ανέφερε το Βατικανό σε ανακοίνωσή του.
«Όλες οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα είναι ενδεικτικές μιας πολύπλοκης κλινικής εικόνας που θα απαιτήσει επαρκή νοσηλεία».
Εισήχθη στο νοσοκομείο για εξετάσεις
Ο Πάπας εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης την περασμένη εβδομάδα για «διαγνωστικές εξετάσεις» που αφορούσαν μια λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος, πρόσθεσε το Βατικανό.Αργότερα επιβεβαίωσαν ότι βρισκόταν στην πολυκλινική Agostino Gemelli της ιταλικής πρωτεύουσας - και είχε ακυρώσει τις συναντήσεις του για τις επόμενες τρεις ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της γενικής ακρόασης που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη.
-
16 Αυγουστου 2026, 13:40Τα φρούτα που επιλέγουν 4 ενδοκρινολόγοι για καλύτερο έλεγχο του σακχάρου -
16 Αυγουστου 2026, 21:00Στους 352.000 τόνους οι εξαγωγές ελαιολάδου της Τυνησίας, οι μισές ποσότητες πήγαν στην αγορά της ΕΕ -
15 Αυγουστου 2026, 19:36Σε ποιες περιοχές της Κρήτης καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου -
16 Αυγουστου 2026, 21:31Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή στην Κριτσά Λασιθίου- Επί τόπου δυνάμεις της Πυροσβεστικής -
15 Αυγουστου 2026, 15:36Στέφανος Μάνος, ο μεγάλος ανατρεπτικός: Από την επανάσταση της Αλλατίνης, στα έργα που άλλαξαν την Ελλάδα -
16 Αυγουστου 2026, 15:00Πανσέληνος Αυγούστου: Πλησιάζει η μέρα για το λαμπρότερο φεγγάρι του έτους
