Υπογραφή σύμβασης για νέο Μαγνητικό και Αξονικό Τομογράφο στο ΠΑΓΝΗ

Η ανάγκη για σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους για όλους τους Κρητικούς ειδικά στην Επείγουσα διάγνωση και την εξειδικευμένη φροντίδα είναι συνεχής.
Μετά από προσπάθειες χρόνων και με στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, υπογράφηκε στο ΠΑΓΝΗ σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης:
- Υπερσύγχρονου Αξονικού Τομογράφου που θα τοποθετηθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, σε χώρο που ήδη διαμορφώνεται και
- Μαγνητικού Τομογράφου τεχνολογίας 3 Tesla μοναδική για την Κρήτη .
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ: "Η συνολική δαπάνη μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 που ανέρχεται στα 3.000.600 € , ήταν διαρκής απαίτηση του Νοσοκομείου μας.
Προχωράμε, θωρακίζοντας το Δημόσιο Νοσοκομείο ενισχύοντας τη διαγνωστική φαρέτρα επειγουσών αλλά και χρόνιων καταστάσεων, αποδίδοντας στους ασθενείς μας υπερσύγχρονα μηχανήματα που τόσο έχουμε ανάγκη.
Οφείλονται συγχαρητήρια σε όλους (Τεχνική Υπηρεσία, Τμήμα Προμηθειών, Γραφείο ΕΣΠΑ, Διοικητική Υπηρεσία) αλλά και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο Αρναουτάκη και τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου μέσα στο μήνα για τον Αξονικό Τομογράφο και εντός 3μηνου για το Μαγνητικό Τομογράφο και θα είναι διαθέσιμοι με τη συνδρομή Ιατρών, Νοσηλευτών και Τεχνολόγων μας, για όλο το Κρητικό λαό"
-
30 Ιανουαριου 2023, 16:50Πτώση F-4 Phantom: Αυτός είναι ο ήρωας πιλότος που βρέθηκε νεκρός, Μάριος -Μιχαήλ Τουρούτσικας ετών 29
-
30 Ιανουαριου 2023, 12:46Ο Αθ. Παπανικολάου στο newshub.gr για το αεροσκάφος που κατέπεσε - Βρέθηκαν συντρίμμια
-
30 Ιανουαριου 2023, 07:40Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας
-
30 Ιανουαριου 2023, 12:20Καστρί Βιάννου: Άκαρπες οι έρευνες για την 57χρονη που έφυγε από το σπίτι της αφήνοντας σημείωμα
-
31 Ιανουαριου 2023, 07:40Βολές στο κέντρο... της Τρίτης
-
30 Ιανουαριου 2023, 11:20Χανιά: 44χρονος προσφέρει ζωή μέσα από το θάνατο του