Ειρήνη Μουρτζούκου: Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτη για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
αγαπημένα σου στη Google
Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα βρεθεί τα επόμενα 24ωρα η Ειρήνη Μουρτζούκου προκειμένου να καταθέσει, ως ύποπτη, για τον θάνατο του Παναγιωτάκη, ενός από τα συνολικά τέσσερα νεκρά βρέφη, σε μία υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου θα δώσει κατάθεση την Πέμπτη (04.12.2025), με την ιδιότητα της υπόπτου για τις συνθήκες θανάτου του μικρού Παναγιώτη, παιδιού της πρώην συντρόφου της, Πόπης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA την Τρίτη (02.12.2025).
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα οδηγηθεί η 25χρονη στη ΓΑΔΑ ή εάν θα την επισκεφτεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται εδώ και πέντε μήνες, μετά την ομολογία της ότι σκότωσε τέσσερα παιδιά: τις δύο κόρες της, την αδελφή της και το βρέφος μίας φίλης της.
-
12 Σεπτεμβριου 2026, 08:40Κρήτη: Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλέπα -
12 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Κινέζικο ρομπότ τρέχει τα 100 μέτρα πιο γρήγορα από το παγκόσμιο ρεκόρ του Μπολτ -
11 Σεπτεμβριου 2026, 21:42Τη Δευτέρα στη Νίκαια η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο γιατρών -
12 Σεπτεμβριου 2026, 17:13Τουρκικά drones: Η Ελλάδα απαγορεύει τις πτήσεις σε Κάσο, Κάρπαθο και γύρω νησιά -
12 Σεπτεμβριου 2026, 21:19Καιρός: Βαρομετρικό χαμηλό θα φέρει βροχές και πτώση θερμοκρασίας -Θα επηρεάσει και την Κρήτη -
12 Σεπτεμβριου 2026, 08:16Γιώργος Μαζωνάκης: "Την πλασμαφαίρεση την έκαναν στα τυφλά" – Αντιφατικές οι καταθέσεις του προσωπικού του ιατρείου
