Καμάλα Χάρις: Ο Μπάιντεν σκοπεύει να διεκδικήσει δεύτερη θητεία
αγαπημένα σου στη Google
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σκοπεύει να διεκδικήσει δεύτερη θητεία στις εκλογές του 2024, σύμφωνα με την αντιπρόεδρό του Καμάλα Χάρις. "Σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα και αν το κάνει, σκοπεύω να θέσω υποψηφιότητα μαζί του", δήλωσε η Χάρις σήμερα στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Ο Μπάιντεν θα είναι 81 ετών στις εκλογές του Νοεμβρίου 2024. Στην Ουάσινγκτον υπήρχαν εικασίες σχετικά με το αν θα είναι όντως υποψήφιος ξανά.
Στις δημοσκοπήσεις, λιγότερο από το 40% είναι πλέον ικανοποιημένο από την απόδοση του Δημοκρατικού. Αυτό είναι χειρότερο από τον Ρεπουμπλικανό προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ σε αυτό το σημείο της προεδρίας του.
Ο 76χρονος συνεχίζει να υπαινίσσεται ότι μπορεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024, αλλά δεν έχει ακόμη δηλώσει επίσημα την υποψηφιότητά του. Ο Τραμπ είχε χάσει από τον Μπάιντεν στις εκλογές του Νοεμβρίου 2020. Ωστόσο, δεν αποδέχθηκε ποτέ την ήττα του.
Ακόμη και σε μια προεκλογική εμφάνιση στο Άνκορατζ της αμερικανικής πολιτείας, ο Τραμπ άφησε ανοιχτό το βράδυ του Σαββάτου αν θα είναι υποψήφιος. Ανακοίνωσε απλώς: "Θα πάρουμε πίσω τον υπέροχο Λευκό Οίκο μας". Ο Τραμπ επανέλαβε τον διαψευσμένο ισχυρισμό του ότι τον εξαπάτησαν για τη νίκη στις εκλογές του 2020.
-
02 Αυγουστου 2026, 16:18ΣτΕ: Παραγράφηκε πρόστιμο 377.378 ευρώ μετά από διαδοχικές επανεκδόσεις -
02 Αυγουστου 2026, 22:16Κλήρωση Τζόκερ 2/8/2025: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 2.000.000 ευρώ -
02 Αυγουστου 2026, 21:17ΒΟΑΚ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ύψος της Χερσονήσου από τροχαίο ατύχημα- Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί-βίντεο -
02 Αυγουστου 2026, 07:51Συνταγή για τάρτα κολοκυθιού -Τυρένια και κρεμώδης -
02 Αυγουστου 2026, 16:19Συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα τύπου Bell που επιχειρούσαν στη φωτιά της Ψάθας -Δείτε το βίντεο της σύγκρουσης -
02 Αυγουστου 2026, 08:15Μόνο στο Newshub.gr- Βάλια Αρανίτου:Μεγάλη έρευνα για την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη από την ΕΣΕΕ! (podcast)
