«Από μηχανής θεοί» δύο ναυαγοσώστες σε παραλίες των Μαλίων
αγαπημένα σου στη Google
Δύο περιστατικά καταγράφηκαν σήμερα σε δύο διαφορετικές παραλίες των Μαλίων.
Συγκεκριμένα στις 15:00 στην Κλωτζανή παραλία ένας 36χρονος αντρας Αγγλικής καταγωγής παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και φώναζε για βοήθεια . Στο σημείο έσπευσε ο ναυαγοσώστης, Αλέξανδρος Παυλίδης, ο οποίος κατάφερε με την τορπίλη να βγάλει τον 36χρονο έξω σώο και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες .
Δύο ώρες αργότερα σε παρακείμενη παραλία των Μαλίων που δεν υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη, ο ναυαγοσωστης Πρινάρης Μιχάλης έσπευσε με το τζετ σκι και κατάφερε να σώσει μια 45χρονη Γερμανίδα που είχε παρασυρθεί και πάλευε με τα θαλάσσια ρεύματα. Ο ναυαγοσωστης έβγαλε την 45χρονη, της παρείχε τις πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο) -
30 Μαΐου 2026, 21:47Πρόγραμμα Ανακαινίζω: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 95% για αναβάθμιση κατοικίας -
31 Μαΐου 2026, 09:36Γιώργος Ατσαλάκης: Ο μεγάλος οικονομικός, γεωπολιτικός και ενεργειακός ανασχηματισμός στη ΝΑ Μεσόγειο (podcast)
