Κρήτη
Χανιά: Περιπέτεια με αίσιο τέλος για 66χρονη πεζοπόρο στο φαράγγι του Θερίσου

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο φαράγγι του Θερίσου στα Χανιά, όταν χάθηκαν τα ίχνη μιας γυναίκας που πραγματοποιούσε πεζοπορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 66χρονη, γερμανικής καταγωγής, είχε ξεκινήσει τη διαδρομή μαζί με τον σύζυγό της, ωστόσο κάποια στιγμή χωρίστηκαν, προκαλώντας την ανησυχία του.
Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση εντοπισμού, στην οποία συμμετείχαν συνολικά οκτώ άτομα από την ΕΜΟΔΕ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Λίγο αργότερα, οι δυνάμεις διάσωσης κατάφεραν να εντοπίσουν τη γυναίκα, η οποία ήταν καλά στην υγεία της.
Η 66χρονη δεν είχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε με ασφάλεια σε σημείο όπου συναντήθηκε ξανά με τον σύζυγό της.
Κάντε μας follow:
-
22 Οκτωβριου 2025, 19:20Ηράκλειο: Το τελευταίο αντίο αύριο στη 32χρονη Ροδάνθη που “έφυγε” πρόωρα – Θλίψη για τη μητέρα δύο παιδιών
-
22 Οκτωβριου 2025, 10:50Ηράκλειο: Το γκρέμισαν αφού το αποκατέστησαν-Ήταν το τελευταίο ίχνος του βιομηχανικού χαρακτήρα της περιοχής (Φωτο)
-
23 Οκτωβριου 2025, 11:40Euroleague: Συνελήφθη ο διαιτητής Ούρος Νίκολιτς-Βρέθηκαν 250.000 ευρώ στο σπίτι του
-
22 Οκτωβριου 2025, 17:55Δικταίον Άντρον: Παρατεταμένο κλείσιμο, καθυστερήσεις στα έργα και αγωνία επιχειρηματιών, εργαζομένων και παραγωγών στο Οροπέδιο Λασιθίου
-
22 Οκτωβριου 2025, 13:44Ηράκλειο: Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για το μαχαίρωμα στις Μοίρες
-
22 Οκτωβριου 2025, 10:25Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!