Στην κορυφή του Ψηλορείτη οι φίλοι του αδικοχαμένου Στέλιου Παπαδογιαννάκη τίμησαν τη μνήμη του
αγαπημένα σου στη Google
Στην κορυφή του Ψηλορείτη ανέβηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και του αδικοχαμένου Στέλιου Παπαδογιαννάκη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 7 Δεκεμβρίου κατά την κατάβαση στον καταρράκτη του Αμπά, στα Αστερούσια Όρη, προκειμένου να τιμήσουν την μνήμη του.
Οι φίλοι του αδικοχαμένου Στέλιου, σύμφωνα με το viannitika.gr, πραγματοποίησαν ανάβαση στο βουνό κρατώντας πανό με τη μορφή του, επιλέγοντας να τον τιμήσουν εκεί όπου ένιωθε πραγματικά ζωντανός.
Με αυτό τον τρόπο έστειλαν ένα σιωπηλό αλλά ισχυρό μήνυμα μνήμης, αγάπης και συντροφικότητας.
Ο Στέλιος, γνωστός σε όλους ως «Λούκος», ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Λάτρης της φύσης και των εξορμήσεων, δεν έχανε ευκαιρία να βρίσκεται σε ορεινές διαδρομές και φαράγγια, κάτι που αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 11 Ιανουαρίου τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον χαμό του άτυχου Στέλιου.
Διαβάστε επίσης
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 15:10Σύλλογος Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην Ανώτατη Εκπαίδευση -
24 Αυγουστου 2026, 11:25Σητεία: Ο καβγάς σε πανηγύρι οδήγησε στη σύλληψη δυο ανήλικων καθώς χτύπησαν 17χρονο -
23 Αυγουστου 2026, 10:50Μητσοτάκης-Ανασκόπηση: Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ-Διάλογος με την Τουρκία δεν σημαίνει υποχώρηση -
23 Αυγουστου 2026, 13:00Μερομήνια 2027: «Λευκά» Χριστούγεννα και δύσκολο καλοκαίρι
