Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα
αγαπημένα σου στη Google
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και πάλι το Ηράκλειο με νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 28χρονη γυναίκα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠαΓΝΗ.
Ο 30χρονος σύζυγός της κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τις Αρχές στο Ηράκλειο να βλέπουν παράσυρση της άτυχης γυναίκας με το αυτοκίνητο, ενώ μέσα σε αυτό ήταν και τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, σε ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη.
Οι Αρχές προσπαθούν κομμάτι-κομμάτι να συνθέσουν το παζλ του μυστηριώδους βαρύτατου τραυματισμού της 28χρονης μητέρας που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο ΠαΓΝΗ.
«Κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει η κατάθεση της, εφόσον βελτιωθεί κάπως η κατάσταση της και είναι σε θέση να επικοινωνήσει, ενώ δεν αποκλείεται να «επιστρατευτεί» και παιδοψυχολόγος για να εξετάσει ένα από τα παιδιά που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και φέρεται να περιέγραψε μία σκηνή.
Προς το παρόν το μόνο δεδομένο είναι ότι ο 30χρονος σύζυγος της 28χρονης αντιμετωπίζει κακουργηματική κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της νεαρής μητέρας.
Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά, το μικρότερο μόλις 3 μηνών. Ο 30χρονος που πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου φέρεται να υποστηρίζει ότι πρόκειται για ατύχημα.
Ο ισχυρισμός που προβάλλει είναι ότι εν κινήσει, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού και η γυναίκα του πετάχτηκε δεξιά στο οδόστρωμα. Έκανε λόγο δηλαδή για ατύχημα που απέδωσε σε πρόβλημα της πόρτας του συνοδηγού.
Ο 30χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, βάσει του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ ελήφθη και δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις.
Οι εκδοχές που κατά κύριο λόγο ερευνά η Αστυνομία είναι:
-να σημειώθηκε τροχαίο και λόγω μέθης να μην θυμάται πολλά
-να την πέταξε πάνω στο «πιώμα» του έξω από το αυτοκίνητο
-να την χτύπησε με το αμάξι
Πάντως, βάσει και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του, εξετάζεται η κακόβουλη ενέργεια. Από ‘κει και πέρα, έχει ληφθεί DNA και δείγματα αίματος από το αυτοκίνητο. Το όχημα και η πόρτα ειδικότερα θα ελεγχθούν από αρμόδιο πραγματογνώμονα και από ΚΤΕΟ.
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
07 Σεπτεμβριου 2026, 21:30Πλήθος κόσμου στην Καρκαδιώτισσα στην τιμιτική βραδιά για το Μιχάλη Σταυρακάκη-Νιδιώτη -
08 Σεπτεμβριου 2026, 07:45Θεόδωρος Τσίκας: Ξεθάρρεψε επί Τραμπ η Ακροδεξιά στην Ευρώπη! Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η ΔΕΘ και ποια η δυναμική των κομμάτων (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast)
