Παρών σε επενδυτικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη ο Χρήστος Σταϊκούρας
αγαπημένα σου στη Google
Στο ετήσιο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link, στη Νέα Υόρκη, με τίτλο "23rd Annual Capital Link Invest in Greece Forum", θα συμμετάσχει τη Δευτέρα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πέραν της ομιλίας του, θα συναντηθεί με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, καθώς και εταιρειών που δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, στον κλάδο της ενέργειας και της διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων, όπως είναι η Barclays, η Citi, η HSBC, η Goldman Sachs, η Lightsourcebp, η Brisa και η Nomura.
Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με την Elizabeth McCaul, μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ενώ την ίδια μέρα θα δώσει συνεντεύξεις στη Wall Street Journal και στους Financial Times.
Τέλος, την Τρίτη θα παρευρεθεί στην «Ημέρα Ελλάδος» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (Greek American Issuer Day at NYSE) και στην τελετή έναρξης των εργασιών με το καθιερωμένο "Opening Bell".
-
20 Οκτωβριου 2026, 07:05Απονομή Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο: Τα προβλήματα, οι καθυστερήσεις και οι προοπτικές-Ο Πρωτοδίκης Αργύρης Κατσαμάνης στο Newshub.gr (Μέρος Α) -
20 Οκτωβριου 2026, 07:00Κρήτη: Ερχονται ως το τέλος του έτους πληρωμές των ΟΕΦ για τους Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες παραγωγών -
20 Οκτωβριου 2026, 09:15Κωνσταντίνος Χολέβας: Παύλος Μελάς - Ένα παλληκάρι με ιδανικά! (podcast) -
20 Οκτωβριου 2026, 07:11Μεγάλη απεργία την Τετάρτη: Κλείνουν τα σχολεία - Εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές στους δρόμους -
20 Οκτωβριου 2026, 13:11Οροπέδιο Λασιθίου: Αρνήθηκαν να υποβάλλουν δηλώσεις στον ΕΛΓΑ και διεκδικούν οριζόντιες αποζημιώσεις μέσα από τεχνητή λύση! -
20 Οκτωβριου 2026, 08:36Συνταξιούχοι: Έρχεται «τριπλή πληρωμή» – Ποιους αφορά
