Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα χρόνου να ομολογήσει η 35χρονη
αγαπημένα σου στη Google
Θέμα χρόνου, εκτιμούν αστυνομικές πηγές ότι, είναι να ομολογήσει η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ής Μαΐου στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η βασική ύποπτη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν μία τηλεκάρτα -με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί- καθώς και μία περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του ΑΠΕ, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
Αυτήν την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης. Παράλληλα, πρόκειται να προσαχθεί ακόμη μία γυναίκα, για την οποία υπάρχουν πληροφορίες πως προμήθευσε το βιτριόλι στη φερόμενη ως δράστιδα.
Τα social media άνοιξαν το δρόμο
Τα social media της 34χρονης Ιωάννας αποδείχτηκαν πολύτιμα στην έρευνα της ΕΛΑΣ, για τον εντοπισμό των προσώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται πίσω από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι η Ιωάννα, στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη που προσήχθη είχε εξοργιστεί από αίτημα φιλίας του συντρόφου της στην Ιωάννα. Η 34χρονη παλαιότερα διατηρούσε σχέση με τον συγκεκριμένο αυτό και τον τελευταίο χρόνο φέρεται να είχαν επικοινωνία.
Τι δήλωσε στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 35χρονης
Κατάθεση στις Αρχές έχει δώσει και ο σύντροφος της 35χρονης, αναφερόμενος στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, ενώ είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.
iefimerida.gr
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο)
