Προφυλακίστηκε ο 24χρονος με τα 200 γρ. κοκαΐνης- Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα
αγαπημένα σου στη Google
Το δρόμο για τη φυλακή πήρε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα 30/6 ένας 24χρονος Κρητικός, ο οποίος συνελήφθη, στο Ηράκλειο, την περασμένη εβδομάδα, με περίπου 200 γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή του.
Όπως είχε γράψει το newshub.gr, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία στο όχημα του νεαρού την περασμένη Τετάρτη 25/6, είχαν εντοπιστεί 30 φιξάκια κοκαΐνης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Στις έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι όπου διαμένει ο 24χρονος, είχε βρεθεί ακόμη μια σακούλα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης άνω των 117 γραμμαρίων.
Αφού συνελήφθη, ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.
Ο 24χρονος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα.
Όντως, ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και απολογήθηκε.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά κι ότι ο ίδιος καταναλώνει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.
Μετά την απολογία του, ο νεαρός κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα στο -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν, καθώς βρέθηκε για λίγους μήνες στη φυλακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να εξέτισε σχετικά πρόσφατα ολιγόμηνη ποινή φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του παππού του.
«Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε ο ημεδαπός κατά το χρόνο που οδηγούσε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο σε περιοχή του Ηρακλείου και ακινητοποιήθηκε.
Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν -30- συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -200,5- γραμμάρια κοκαΐνης
- Χρηματικό ποσό 935 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα
- -2- ζυγαριές
- Πλήθος πλαστικών συσκευασιών
Επίσης κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και -2- συσκευές κινητών τηλεφώνων ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης παράνομης δραστηριότητας» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε προ ημερών η ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.
ΝΙΣ
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
20 Ιουλιου 2026, 07:15Αλεξάνδρα Θεοφίλη: Η Ελλάδα θα πάψει να είναι χώρα μικρών ιδιοκτητών! (podcast) -
20 Ιουλιου 2026, 11:20Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Ιουλιου 2026, 07:06Αποκλειστικό: Δεύτερη επιστολή από το Συνήγορο του Πολίτη για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου - Ερχεται και νέα αυτοψία -
19 Ιουλιου 2026, 22:00Ξέφραγο αμπέλι για τα 4Χ4 παραλία στου Κοκκίνη Χάνι - Άφαντοι και οι κάδοι (Φωτο)
