Το αίτημα του Επιμελητηρίου για τον ακατάσχετο λογαριασμό, στηρίζει ο Φρ. Παρασύρης
αγαπημένα σου στη Google
Αναγκαία και επιβεβλημένη χαρακτήρισε τη θέσπιση ειδικού ακατάσχετου λογαριασμού για τις επιχειρήσεις, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ύστερα από σχετική πρόταση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο Βουλευτής κατέθεσε αναφορά, στην οποία σημειώνεται ότι «όπως έχει τεθεί και από άλλους φορείς και συλλόγους όπως το ΟΕΕ, ΕΣΕΕ, κατά το παρελθόν, πρέπει να θεσμοθετηθεί άμεσα ένας ειδικός Ακατάσχετος Τραπεζικός Λογαριασμός για όλες τις επιχειρήσεις. Μια πρόταση που είναι απαίτηση της ίδιας της πραγματικής οικονομίας, προκειμένου να διενεργούνται πληρωμές εργαζομένων, φόρων, εισφορών κοινωνικής ασφάλισης, προμηθευτών, λειτουργικών εξόδων κλπ, χωρίς τη δαμόκλειο σπάθη των μαζικών κατασχέσεων».
Ο Φραγκίσκος Παρασύρης, αναμένει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από τα Υπουργεία, προκειμένου να θεσμοθετηθεί ο ειδικός επιχειρηματικός ακατάσχετος λογαριασμός για τις επιχειρήσεις αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τις ομάδες παραγωγών και τους συνεταιρισμούς.
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
20 Μαΐου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
19 Μαΐου 2026, 14:30Αναφορές για οσμή αερίου σε αρκετές περιοχές της Αττικής-Αναζητείται η προέλευση του προβλήματος -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν -
19 Μαΐου 2026, 10:45Κέλλυ Ιωάννου: Πώς δεν θα πέσουμε θύματα ψηφιακών απατεώνων! (podcast)
